ANTALYA / ALANYA - Kestel Alantur Ayhan Şahenk İlkokulu

0(242) 518 22 82
Kestel M. Sigorta C. Alantur İlkokulu S. No5/A Alanya/Antalya
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2014 GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI İKİNCİSİ 2015 ANTALYA KISA FİLM YARIŞMASI İLKOKULLAR ÜÇÜNCÜSÜ 2017 KÜÇÜK KIZ HENTBOL ALANYA ÜÇÜNCÜSÜ 2019 ALANYA MENDİL KAPMACA ÜÇÜNCÜLÜĞÜ
KLİMA
Okulumuza ulaşım belediye otobüsleri ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Kestel Beldesi 12 bin nüfusludur.Belde de yaşayanların yüzde 2´si yabancı uyrukludur.Dışarıdan göç alan bir yerleşim yeridir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kestel Beldesi Alanya İlçe Merkezine 8 km,Antalya İl Merkezine 143 km uzaklıktadır.
AHENK PROJESİ KAPSAMINDA ANNEM ÖĞRETMENİM